Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Blog
10.10.2020 Novinky
Polepy na zakázku Rabbit Racing
Náš grafik tvoří také polepy na zakázku a toto je další jeho počin :) číst celé
22.09.2020 Novinky
Backstage a focení promo fotek pitbike vol1
Náš pan G si usmyslel oživit promo fotky pitů s modelkou a jak si domluvil se i stalo :) číst celé
13.09.2020 Racing
Závodní sezóna je u konce, jaké to bylo v Mýtě a v sezóně?
Jsme v cíli první sezóny Rival Trophy a jaké to bylo v poslední závodě i zhodnocení sezóny! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Pitbike shop

U nás najdete nejširší nabídku motocyklů typu pitbike od známých kvalitních značek. Samozřejmostí je i široká nabídka náhradních dílů, doplňků, vybavení a všeho co je k pitům potřeba.

Nejsme jen e-shop, ale máme také prodejnu u Kolína s vlastním zázemím i dílnou pro servis.

stomp

wpb

 

ycf

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
    1. Společnost DALFOS s.r.o., se sídlem Libenice 44, 28002 Kolín, IČ 62966511, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 43644. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • emailovou adresu
      • informace o zakoupeném zboží
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

      • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
    4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

      • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů


        Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

Novinky z našeho blogu

Polepy na zakázku Rabbit Racing
10.10.2020 Novinky
Polepy na zakázku Rabbit Racing
Náš grafik tvoří také polepy na zakázku a toto je další jeho počin :) číst celé
Backstage a focení promo fotek pitbike vol1
22.09.2020 Novinky
Backstage a focení promo fotek pitbike vol1
Náš pan G si usmyslel oživit promo fotky pitů s modelkou a jak si domluvil se i stalo :) číst celé
Závodní sezóna je u konce, jaké to bylo v Mýtě a v sezóně?
13.09.2020 Racing
Závodní sezóna je u konce, jaké to bylo v Mýtě a v sezóně?
Jsme v cíli první sezóny Rival Trophy a jaké to bylo v poslední závodě i zhodnocení sezóny! číst celé
Speciály pana G
04.09.2020 Novinky
Speciály pana G
Nevybrali jste pitbike dle Vašich požadavků? Je možné pitbike Stomp a WPB individuálně osadit komponenty dle požadavků. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

EET - Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

dalfos racing banner

DALFOS RACING

Pitbike je naše hobby, nakupujte u profíků! Jsme jedni z největších prodejců pitbike s vlastním zázemím prodejny a dílny. Od roku 2010 pity jezdíme a prodáváme. Zajistíme náhradní díly a servis. Motorky máme pouze z oficiální distribuce ČR, žádný šedý dovoz bez záruky. Máme vlastní závodní team od 2020 na motárdový závody pitbike.



Kde nás najdete

Naše sídlo je kousek od Kolína

Libenice 44
280 02 Kolín

Ve státní svátky zavřeno.
Možno platit kartou na prodejně.
Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.