Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Pitbike recenze

Pitbike recenze

Recenze a zkušenosti s pitbiky, kterou budeme průběžně doplňovat.

Nejnovější články
Pitbike recenze
22.07.2020
Pitbike recenze
Největší pitbike od YCF s motorem ZS 190 je opravdu střela! Víc v článku.
Pitbike recenze
03.06.2020
Pitbike recenze
Jaký je nástupce oblíbené Z3? Nová Z3 se skutečně povedla.
Pitbike recenze
26.05.2020
Pitbike recenze
Novinka roku 2019 od Stompu s motorem ZS155 na velkých kolech stojí za zvážení.
Pitbike recenze
14.05.2020
Pitbike recenze
Jaká je stodevadesátka od WPB? Skvělá!
Pitbike recenze
25.04.2020
Pitbike recenze
Článek z roku 2019 od kaskadéra Mika o Stompu. Letos sepíše po roce ježdění pitbike show.
Článků na stránku 102030

Novinky z našeho blogu

Polepy na zakázku Rabbit Racing
10.10.2020 Novinky
Polepy na zakázku Rabbit Racing
Náš grafik tvoří také polepy na zakázku a toto je další jeho počin :) číst celé
Backstage a focení promo fotek pitbike vol1
22.09.2020 Novinky
Backstage a focení promo fotek pitbike vol1
Náš pan G si usmyslel oživit promo fotky pitů s modelkou a jak si domluvil se i stalo :) číst celé
Závodní sezóna je u konce, jaké to bylo v Mýtě a v sezóně?
13.09.2020 Racing
Závodní sezóna je u konce, jaké to bylo v Mýtě a v sezóně?
Jsme v cíli první sezóny Rival Trophy a jaké to bylo v poslední závodě i zhodnocení sezóny! číst celé
Speciály pana G
04.09.2020 Novinky
Speciály pana G
Nevybrali jste pitbike dle Vašich požadavků? Je možné pitbike Stomp a WPB individuálně osadit komponenty dle požadavků. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

EET - Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

dalfos racing banner

DALFOS RACING

Pitbike je naše hobby, nakupujte u profíků! Jsme jedni z největších prodejců pitbike s vlastním zázemím prodejny a dílny. Od roku 2010 pity jezdíme a prodáváme. Zajistíme náhradní díly a servis. Motorky máme pouze z oficiální distribuce ČR, žádný šedý dovoz bez záruky. Máme vlastní závodní team od 2020 na motárdový závody pitbike.



Kde nás najdete

Naše sídlo je kousek od Kolína

Libenice 44
280 02 Kolín

Ve státní svátky zavřeno.
Možno platit kartou na prodejně.
Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.