UPOZORNĚNÍ || 12.-14.5. -ZAVŘENO
Logo
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Blog
27.04.2022 Racing
Sezóna 2022 je tady a naše první ježdění
Sezóna zahájena oficiálními testy a kvalifikacemi na Rival Trophy 2022! číst celé
15.03.2022 Racing
Poznej naše jezdce - otázky
Pár otázek pro naše jezdce teamu Dalfos Racing číst celé
13.03.2022 Novinky
PŘIPRAVUJEME! Otestuj pita!
Nabízíme jedinečnou možnost si vyzkoušet pita v terénu! číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Pitbike shop

U nás najdete nejširší nabídku motocyklů typu pitbike od známých kvalitních značek. Samozřejmostí je i široká nabídka náhradních dílů, doplňků, vybavení a všeho co je k pitům potřeba.

Nejsme jen e-shop, ale máme také prodejnu u Kolína s vlastním zázemím i dílnou pro servis.

stomp

wpb

 

ycf

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
    1. Společnost DALFOS s.r.o., se sídlem Libenice 44, 28002 Kolín, IČ 62966511, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 43644. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

      • jméno a příjmení
      • emailovou adresu
      • telefonní číslo
      • fakturační adresu
      • dodací adresu
      • historii objednávek
    2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
    4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

    7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
      • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Sezóna 2022 je tady a naše první ježdění
27.04.2022 Racing
Sezóna 2022 je tady a naše první ježdění
Sezóna zahájena oficiálními testy a kvalifikacemi na Rival Trophy 2022! číst celé
Poznej naše jezdce - otázky
15.03.2022 Racing
Poznej naše jezdce - otázky
Pár otázek pro naše jezdce teamu Dalfos Racing číst celé
PŘIPRAVUJEME! Otestuj pita!
13.03.2022 Novinky
PŘIPRAVUJEME! Otestuj pita!
Nabízíme jedinečnou možnost si vyzkoušet pita v terénu! číst celé
Poloautimatická převodovka na pitbike
Poloautimatická převodovka na pitbike
Jak funguje poloautomat na pitbike a jak používat? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

EET - Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

dalfos racing banner

DALFOS RACING

Pitbike je naše hobby, nakupujte u profíků! Jsme jedni z největších prodejců pitbike s vlastním zázemím prodejny a dílny. Od roku 2010 pity jezdíme a prodáváme. Zajistíme náhradní díly a servis. Motorky máme pouze z oficiální distribuce ČR, žádný šedý dovoz bez záruky. Máme vlastní závodní team od 2020 na motárdový závody pitbike.



Kde nás najdete

Naše sídlo je kousek od Kolína

Libenice 44, 280 02 Kolín


otviracka

Ve státní svátky zavřeno.
Možno platit kartou na prodejně.
Po předchozí domluvě, dle možností otevřeme i mimo otvírací dobu.
Kontakty
dalfosmoto@seznam.cz
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Veškerý obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem č. 121/2000 Sb a jeho kopírování bude trestně stíháno.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz